Muuta verkkosivustosi B2B-verkkokaupaksi

Verkossa markkinointi on myyntiä. Kasvata myyntiäsi tarjoamalla asiakkaillesi helppo itsepalvelukanava. Avullamme muunnat minkä tahansa verkkosivustosi verkkokaupaksi tai tarjouspyyntökoneeksi - alustariippumattomasti!

Palveluna b2b verkkokauppa

Myy helposti mitä tahansa palveluista tuotteisiin

Käytät tälläkin hetkellä aikaa ja rahaa houkutellaksesi kävijöitä verkkosivuillesi, mutta et hyödynnä saamasi huomion koko potentiaalia, sillä sivustoltasi ei pysty ostamaan suoraan.

Alustariippumattoman verkkokaupan etuja ovat kustannustehokkuus ja nopea rakennusvaihe

Nyt voit muuttaa verkkosivusi kustannustehokkaaksi verkkokaupaksi jopa päivissä. Mahdollistamalla tuotteidesi ja palveluidesi ostamisen verkossa, myyt kellon ympäri ilman henkilöstöresurssin kasvattamista.

Muutamme myös yritysmyynnin eurot näkyviksi! Saat tarjous- ja tilauskannan eurolleen talteen, ja voit datan pohjalta kohdistaa markkinointibudjettisi verkkomarkkinointiin kaupanteon maksimoimiseksi.

Miten rakennamme yrityksellesi B2B-verkkokaupan?

Suunnittelu palveluna

Autamme kaupallistamisessa

Jos tuote on helppo myydä, se on myös helppo ostaa ja toimittaa. Autamme tuotteistamaan tarjoomasi verkkomyyntiin tai tilaamiseen sopivaksi. Näin et ole enää pelkkien yhteydenottojen varassa, vaan voit tarjota itsepalvelukanavan asiakkaillesi.

Ja jos tuotteesi tai palvelusi on monimutkaisempi, autamme rakentamaan sopivan konfiguraattorin sen ostamiseksi.

Toteutus palveluna

Rakennamme myyntikanavasi

Toteutamme myyntikanavan nykyisille verkkosivuillesi laajentamalla sen toiminnallisuuksia ja tuomalla sinne mahdollisuuden ostaa tai pyytää tarjousta. Tai antamalla asiakkaalle kyvyn rakentaa oman kokoonpanonsa tuotteista ja palveluistasi.

Kuvittele esimerkiksi vakioasiakkaillesi luotu tilauskanava ja uusille asiakkaille tarjouskone tai tuotekonfiguraattori.

Käyttöönotto palveluna

Julkaisemme myyntikanavasi

Julkaisemme uuden myyntikanavan verkkosivuillesi alustariippumattomasti, eli saat palvelun käyttöösi päivissä riippumatta siitä, millä teknologialla verkkosivusi on toteutettu.

Liitämme myyntikanavasi muihin työkaluihisi ja olet valmis myymään verkossa!

Tutustu palvelupaketteihimme ja pyydä tarjous!

Kaikkiin paketteihin sisältyy: Tuotteiden ja palveluiden suunnittelu • Tuotteiden perustaminen • Myyntikanavan tyylittely • Tekninen käyttöönotto verkkosivuillasi • Liitokset analytiikkaan • Numerot näkyviksi

Miksi Palveluna?

liiketoiminta palveluna    Liiketoiminta

Puhumme liiketoimintaa eli numeroita. Mielipiteillä ei ole kovin suurta merkitystä, kun kasvuprosessia ohjataan tiedolla ja tuloksilla.

nopeus palveluna   Nopeus

Vastaamme tekemisestä ja tuloksista kuin omistamme ja toteutamme sovitut asiat ripeästi. Aika hapattaa hyvätkin ideat ja tehokas toteutus suojaa tuloksia.

asiakasarvo palveluna    Asiakasarvo

Kasvumarkkinointiamme ohjaa periaate tuottaa arvoa joka kohtaamisella. Varmistamme arvon toteutumisen kaikissa käänteissä.

asiantuntemus palveluna    Asiantuntemus

Kasvusi tukena on vankka asiantuntemuksemme ja näkemyksemme kasvun kriittisistä osa-alueista koko asiakkaan matkalta.

Asiakkaitamme