Kasvua palveluna

Autamme rakentamaan kasvuyrityksiä ja kaksinumeroista kasvua.

Yritys voi joko kasvaa tai kuihtua. Jos toiminta keskittyy vain suojaamaan liikevaihtoa, yritys todennäköisesti lakkaa uusiutumasta. Koska vanhat asiakkaat harvoin osaavat ostaa uutta tekemistä, yritykset voivat uusiutua tyypillisesti vain uusien asiakkaiden ja tekijöiden kautta. Uudet asiakkaat siis opettavat myös vanhoja asiakkaita ostamaan uusia tuotteita ja palveluita. Siksi kasvu on paras vakuutus yritykselle kuihtumista vastaan.

Viisitoista vuotta sitten tuodessamme emoyhtiöllämme markkinoinnin vuokrajohtajuutta Suomeen, pääsimme matkan varrella kiinni satojen yritysten kasvun haasteisiin ja pullonkauloihin. Myynnin ja markkinoinnin maailma oli kovin erilainen aloittaessamme. Jo verkkosivuilla sai kilpailuetua, saati tuotteistuksella ja mietityllä myyntiputkella. Kun siihen yhtälöön lisäsi sisältömarkkinoinnin sekä soveltuvien asiakkaiden houkuttelun mainonnalla ja sosiaalisen median läsnäololla, oli kasvun rakentaminen todellisen kilpailun puuttuessa vielä helppoa.

Kasvun pullonkaulat yhdistivät asiakkaita

Mahdollisuudet ovat räjähtäneet käsiin kymmenessä vuodessa niin loppuasiakkailla kuin yrityksillä. Nyt meillä on aitoa kilpailua kirittämässä ja aiemmin kilpailuetua tuoneista asioista on tullut kilpailukykytekijöitä. Luottamuksen rakentaminen ja uusien kokeilujen tekeminen ei ole koskaan ollut näin edullista, mutta ei myöskään näin verisesti kilpailtua. Kun tuotteet ja palvelut saa ympäri maailman helposti, oikean tekemisen tunnistaminen ja valitseminen on vaikeutunut merkittävästi. Teknologiasta on tullut joko kasvun mahdollistaja tai sen mahdottomaksi tekevä este. Kasvu tottelee yhä yksinkertaista kaavaa, mutta yrityksien lähtötilanne ja valmiudet vaihtelevat rajusti. Siksi kasvun kannalta tärkeimmän tekemisen tunnistaminen ja valitseminen vaiheistuksineen sekä niitä tukevien teknologioiden käyttöönotto on tullut tärkeämmäksi kuin koskaan.loop-palveluna-1

Autamme yrityksiä kasvuun palveluna

Näin syntyi ajatus tarjota kasvua palveluna tavallisille yrityksille. Kasvun rakentamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Rakensimme asiakkaidemme kasvun tueksi työkalupakin ja kaksinumeroisen kasvun kaavan, johon tiivistimme tärkeimmän tekemisen satojen yritysten kasvukokemuksilla. Jaamme myös tärkeimmät oppimme puheenvuoroina, blogeina ja tietokirjoina, jotta kaikki pääsisivät hyödyntämään osaamistamme.

Kasvutarinassamme mukana

Kasvutiimimme ja kulttuuriamme ohjaavat arvot

.
Jarkko Kurvinen Palveluna

JARKKO KURVINEN
Kasvujohtaja

Anni Pohjavirta Palveluna

ANNI POHJAVIRTA
Kasvumarkkinoija

Tytti Himanen Palveluna

TYTTI HIMANEN
Kasvumarkkinoija

Hanna Lehtinen Palveluna

HANNA LEHTINEN
Kasvumarkkinoija

Ihminen

Kasvumme lähde. Työ ja tulokset tehdään aina ihmisten, ei yritysten kanssa. Työskentelemme ihmisten potentiaalista käsin. Inhimillisyys ohjaa valintojamme.

Kasvu

Mahdollisuus uusiutua. Kasvaa yhdessä ihmisinä, ammattilaisina ja yrityksenä asiakkaidemme kanssa. Vastavoimamme jämähtämiselle.


Rohkeus

Tapa ottaa aloite. Tehdä pienet yksinkertaisiltakin tuntuvat asiat. Uskallusta tehdä uusia virheitä vanhojen virheiden toistamisen sijasta. Oppia jatkuvasti.

Luottamus

Joukkue edellä. Teemme asiat tosissaan, vaan emme totisesti. Vastuu ja vapaus voivat toteutua vain yhdessä. Lupaukset lunastetaan ja luottamus ansaitaan päivittäin.

Miksi Palveluna?

liiketoiminta palveluna    Liiketoiminta

Puhumme liiketoimintaa eli numeroita. Mielipiteillä ei ole kovin suurta merkitystä, kun kasvuprosessia ohjataan tiedolla ja tuloksilla.

asiakasarvo palveluna    Asiakasarvo

Kasvumarkkinointiamme ohjaa periaate tuottaa arvoa joka kohtaamisella. Varmistamme arvon toteutumisen kaikissa käänteissä.

nopeus palveluna   Nopeus

Vastaamme tekemisestä ja tuloksista kuin omistamme ja toteutamme sovitut asiat ripeästi. Aika hapattaa hyvätkin ideat ja tehokas toteutus suojaa tuloksia.

asiantuntemus palveluna    Asiantuntemus

Kasvusi tukena on vankka asiantuntemuksemme ja näkemyksemme kasvun kriittisistä osa-alueista koko asiakkaan matkalta.

Jarkko Kurvinen kirjat

Muuta osaaminen kilpailueduksi

Haluamme auttaa sinua nostamaan tekemisesi tasoa kirjoittamillamme ajankohtaisilla tietokirjoilla markkinoinnista, myynnistä ja johtamisesta.

TUTUSTU JULKAISUIHIN