HubSpot tuki

HubSpot tuki auttaa sinua ratkomaan arjen pullonkaulat ja haasteet järjestelmän käytössä. Olet ehkä hankkinut HubSpotin tiettyyn tarpeeseen, mutta järjestelmä on pullollaan ominaisuuksia, joiden käyttöönotosta tai käytön kehittämisestä yrityksesi hyötyisi. Me autamme saavuttamaan tavoitteesi kasvujärjestelmän kanssa.

Kasvun kaava palveluna

1. Kysynnän luominen ja liidituotanto

2. Asiakashankinta

3. Asiakkaiden pitäminen

4. Asiakkuuksien kasvattaminen

Saatat esimerkiksi haluta poistaa turhia työvaiheita tai käsityötä prosesseistasi. Tai hallita asiakastietoa koko asiakkuuden elinkaarella – tuntemattomasta liikevaihdoksi. Ratkaisemme työksemme haasteita ja olemme käyneet läpi satoja erilaisia käyttötapauksia, joista löytyy varmasti myös sinun tilanteeseesi sopiva toimintatapa.

HubSpot mahdollistaa yrityksille kasvun johtamisen, auttamalla kasvun kiihdyttämisessä, liiketoiminnan skaalaamisessa sekä tiedolla johdettavassa kasvuprosessissa, asiakaspidossa ja asiakastyytyväisyydessä.

Tyypillisesti suurin ongelma yrityksillä on, että HubSpotia käytetään vain pisteratkaisuna tukemaan markkinointia, myyntiä – tai edistyneimmissä tapauksissa asiakaspalveluakin. Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli loistaa poissaolollaan, vaikka järjestelmä mahdollistaisi koko asiakkuuden elinkaaren hallinnan. Pahimmillaan HubSpot on yrityksillä vain ylihintaisena sähköpostityökaluna. Mitä jos tekisit toisin? HubSpot tukipalvelumme auttaa!

Miten HubSpot tuki palveluna etenee?

Suunnittelu palveluna

Suunnittelemme tuen
tarpeen

Käymme läpi järjestelmän ja haastattelemme tiimisi käyttötavoista, -tottumuksista ja tarpeista. Selvitämme, miten järjestelmä tukee liiketoimintaanne ja tavoitteitanne, asetamme yhteiset tavoitteet, miten järjestelmästä saataisiin mahdollisimman paljon irti, sitä estävät pullonkaulat ja kehitystarpeet. Suunnittelemme sen pohjalta teille sopivan tukikokonaisuuden, joka on nopeasti saatavilla ja tuottaa arvoa arjen käyttöön.

Toteutus palveluna

Toteutamme parhaat
käytännöt

Tukipalvelun toteutusvaiheessa varmistamme järjestelmän palvelevan liiketoimintaa ja sen tavoitteita. Toteutamme suunnitteluvaiheessa havaitut parannus- ja kehitystarpeet, tuomme parhaita käytäntöjä ja suunnittelemme osaamisen johtamiseen sopivan koulutuskokonaisuuden, jotta käyttäjänne saavat otettua järjestelmästä kaiken irti.

Käyttöönotto palveluna

Otamme tukipalvelun
käyttöön

Tukipalvelun käyttöönotossa varmistamme, että suunnitteluvaiheen käytännöt ja prosessit saadaan vietyä arkeenne. Toteutamme järjestelmän parannukset ja kehitysehdotukset rullaavasti arjessa. Tarjoamme käyttäjille riittävästi koulutusta ja valmennusta, jotta onnistumme yhteisesti asetetuissa tavoitteissa. Pyrimme aina ratkaisemaan liiketoiminnassa tunnistettuja kiviä kengässä parantaaksemme työntekijäkokemusta ja tehdäksemme arkikäytöstä sujuvaa.

Valitse yrityksellesi sopivin tukipaketti ja aloita kasvun johtaminen

Kaikkiin paketteihin sisältyy: HubSpot-käyttökoulutukset • Järjestelmän käyttöasteen seuranta • Kehitysideat käytön tehostamiseksi • Tietopankki ja käyttöohje HubSpot-ominaisuuksittain • Tukipyynnöt tiketteinä omassa tukiportaalissa • Oma tukitiimi palveluna • Sähköpostituki • Muutokset ja päivitykset HubSpot-portaaliin • Pienkehitystyöt ja CMS-kehitys • Parhaat käytännöt ja vinkit tehokäyttöön • Ongelmanratkaisu ja HubSpotin tukipyyntöjen priorisointi • Uusien käyttäjien perehdytys • Uusien HubSpot-ominaisuuksien käyttöönotto ja beta-tuki

Miksi Palveluna?

liiketoiminta palveluna    Liiketoiminta

Puhumme liiketoimintaa eli numeroita. Mielipiteillä ei ole kovin suurta merkitystä, kun kasvuprosessia ohjataan tiedolla ja tuloksilla.

nopeus palveluna   Nopeus

Vastaamme tekemisestä ja tuloksista kuin omistamme ja toteutamme sovitut asiat ripeästi. Aika hapattaa hyvätkin ideat ja tehokas toteutus suojaa tuloksia.

asiakasarvo palveluna    Asiakasarvo

Kasvumarkkinointiamme ohjaa periaate tuottaa arvoa joka kohtaamisella. Varmistamme arvon toteutumisen kaikissa käänteissä.

asiantuntemus palveluna    Asiantuntemus

Kasvusi tukena on vankka asiantuntemuksemme ja näkemyksemme kasvun kriittisistä osa-alueista koko asiakkaan matkalta.

Asiakkaitamme

Palveluna-myllynparas-logo
Certex logo
Palveluna-maustepalvelu-logo
Palveluna-smartum-logo-1
Palveluna-punamusta-logo
Tekir logo
Koskenranta logo
Saranen logo
Mercuri logo
Raami logo