Tuotamme verkkokauppasi palveluna

Myynti verkossa ei ole rakettitiedettä, mutta menestyäkseen pitää osata tehdä monta yksinkertaista asiaa oikein. Hienokin verkkokauppa saattaa mennä hukkaan, ellei kauppaa ole suunniteltu asiakkaiden ehdoilla, suunniteltu asiakaskokemusta, toteutettu selkeää mitattavaa myyntiputkea tai rakennettu teknisesti oikein, jotta kauppa voi löytyä hakukoneista. Mitä jos tekisit toisin?

Rakennamme yrityksellesi verkkokaupan palveluna. Toteutamme kaupan asiakkaidesi ehdoilla keskittyen oleelliseen, tuotteidesi ja palveluidesi selkeään esittelyyn, helppoon ostamiseen ja hyvän asiakaskokemuksen rakentamiseen tutustumisesta ostamiseen. Avullamme vältät tyypilliset verkkokauppaprojektien karikot ja varmistat, että verkkokauppasi tehdään liiketoiminnan ehdoilla - tärkeimmäksi myyjäksesi.

Kaikki on verkossa. Voit olla läsnä monessa kanavassa ja saada kuhinaa aikaan, mutta jos sinulla ei ole verkkokauppaa, missä kääntää kiinnostuneet ostajiksi, jätät rahaa pöydälle! Verkkokauppasi tärkein rooli on esitellä tuotteesi ja palvelusi kaupallisesti houkuttelevasti. Saada asiakkaat kiinnostumaan, vakuuttumaan ja ostamaan, sekä onnistuneen toimituksen jälkeen suosittelemaan.  Suurikaan kävijämäärä ei auta, jos perusasiat eivät ole kunnossa.

Verkkokauppasi on hyvin tehtynä yrityksesi tärkein myyjä. Verkkokaupan kasvun kaava on yksinkertainen. Voit laskea itse; kun kerrot keskenään verkkokauppasi kävijämäärän, konversioprosentin ja keskiostoksen, saat kauppasi liikevaihdon. Tuplaamalla minkä tahansa osa-alueen, tuplaat kauppasi liikevaihdon. Siksi verkkokauppa kannattaa suunnitella hyvin, mitata tarkkaan ja kehittää jatkuvasti, koska eurot seuraavat tärkeintä tekemistä.

SYTYTTÄÄKÖ? JÄTÄ VIESTI!

Miten rakennamme verkkokauppasi?

Suunnittelu palveluna

Suunnittelemme verkkokauppasi
kasvu edellä

Suunnittelemme verkkokauppasi asiakaskeskeisesti vastaamaan asiakkaan kaikkiin kysymyksiin. Selvitämme miten tuotteita ja palveluitanne ostetaan, miten ne kannattaa esitellä ja mitä tietoa tuotekortilla tulee esittää kauppojen saamiseksi. Tutkimme, miten asiakas etsii ratkaisua matkansa eri vaiheilla ja millä sanoilla verkkokaupan tulee menestyä hakukonetuloksissa. Varmistamme, että kaupasta löytyy kaikki ostopäätökseen vaikuttavat ja luottamusta rakentavat osa-alueet.

Toteutus palveluna

Rakennamme verkkokaupan
keskittyen asiakkaisiisi

Rakennamme verkkokauppasi valitsemassasi laajuudessa. Käymme yhdessä läpi tärkeimmät kaupalliset tavoitteet ja liitoksen liiketoimintaan. Keskitymme verkkokaupan rakentamisessa asiakkaisiisi ja varmistamme, että sieltä löytyy kaikki oleellinen ostopäätöksen tueksi. Suunnittelemme verkkokaupan valintasi mukaan suoraan tuote- tai palvelumyyntiin, tarjouspyyntöpohjaiseksi, tilausjärjestelmäksi B2B-asiakkaille tai tuotekonfiguraattoriksi monimutkaisempien palveluiden tai tuotteiden ostamiseen.

Käyttöönotto palveluna

Käynnistämme myynnin
verkossa

Julkaisemme uuden verkkokauppasi ja päästämme sen hommiin! Varmistamme kaiken toimivuuden uudelleenohjauksineen, sekä liitämme analytiikan ja konversioseurannan koko asiakkaan matkalle Google Tag Managerilla. Yhdistämme verkkokauppasi asiakkuudenhallintaasi, markkinointiisi ja asiakaspalveluusi sekä analytiikkaan, jonka tuloksien mukaan verkkokauppaa voidaan kehittää edelleen.

Valitse yrityksellesi sopivin paketti ja aloita kasvu kanssamme!

Toteutamme verkkokaupan tarpeesi mukaan WordPress/Woocommercella ylläpitopaketillamme tai Shopifyllä. Hinnoittelemme tapauskohtaisesti mahdollisesti tarvitsemasi integraatiot taustajärjestelmiisi, esimerkiksi toiminnanohjaukseen tai taloushallintoon.

Kaikkiin paketteihin sisältyy: Monipuolinen sisältöeditori sisältö- ja laskeutumissivujen rakentamiseen • Kaupallisista tavoitteista käsin suunniteltu ilme ja mobiiliystävällinen käyttökokemus (UX) • Sivustoanalytiikka ja konversioseuranta koko asiakkaan matkalle • Tuotepuun ja kategorioiden suunnittelu asiakaskeskeisesti • Integraatio markkinointiautomaatioon ja analytiikkaan • Hakukoneoptimointi avainsanatutkimuksen ja tavoitteiden pohjalta • Blogin suunnittelu ja käyttöönotto • Käyttökoulutus ja vinkit verkkokauppasi ylläpitoon • Asiakaspolkujen suunnittelu vastaamaan asiakastarpeita • Maksutapojen käyttöönotto ja testaaminen • Verkkokaupan julkaisu, uudelleenohjaukset ja tuplavarmistukset

Miksi Palveluna?

liiketoiminta palveluna    Liiketoiminta

Puhumme liiketoimintaa eli numeroita. Mielipiteillä ei ole kovin suurta merkitystä, kun kasvuprosessia ohjataan tiedolla ja tuloksilla.

nopeus palveluna   Nopeus

Vastaamme tekemisestä ja tuloksista kuin omistamme ja toteutamme sovitut asiat ripeästi. Aika hapattaa hyvätkin ideat ja tehokas toteutus suojaa tuloksia.

asiakasarvo palveluna    Asiakasarvo

Kasvumarkkinointiamme ohjaa periaate tuottaa arvoa joka kohtaamisella. Varmistamme arvon toteutumisen kaikissa käänteissä.

asiantuntemus palveluna    Asiantuntemus

Kasvusi tukena on vankka asiantuntemuksemme ja näkemyksemme kasvun kriittisistä osa-alueista koko asiakkaan matkalta.

Asiakkaitamme

Savo logo
Profile Vehicles logo
Maustepalvelu logo
Palveluna-smartum-logo-1
Palveluna-punamusta-logo
Helsinginpantti logo
Silmäasema logo
Myllyn Paras logo
Tekir logo
Elme Metall logo
Finnkone logo
Kilpi-Koskinen logo