OSTA KASVUA PALVELUNA
Menu
OSTA KASVUA PALVELUNA
background-1-1

KASVUKAUPPA

Kasvua palveluna

Kasvuprojekteilla pääset nopeasti kiinni tuloksiin ilman pidempää sitoutumista

Mikäli yrityksessäsi ei ole aikaa strategiselle otteelle, tai strategian toteutuminen vaatii ammattimaisia käsipareja avuksi, kasvukauppamme on vastaus tarpeisiisi: teemme markkinoinnin ja myynnin palveluiden ostamisen sinulle helpoksi.

Saat käyttöösi parhaat strategiat, työkalut ja selkeät toimintatavat selkeästi hinnoiteltuna ja paketoituna tarpeesi mukaan. Saat kauttamme apuja vaikuttavien muutoksien tekemiseen ja saat kaivattuja lisäkäsiä arkeen. Saat siis kasvutiimillisen osaajia käyttöösi silloin kun tarvitset, joustavasti ilman pitkiä sitoutumisia. Tiimimme tarjoaa joustavaa täsmäapua ja osaamista vaikuttavien ja tuloksellisten projektien tekemiseen ja läpivientiin.

Et tiedä mistä aloittaa? Varaa suoraan kasvukeskustelu kanssamme. Käydään yhdessä läpi palveluntarpeesi ja tunnistetaan tärkeintä tekemistä kasvun aikaansaamiseksi.

Kasvuprojektit kategorioittain

Ilmoitetut hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

kasvukeskustelu palveluna
Varaa

Kasvukeskustelu

Kasvukeskustelussa käymme läpi kasvun haasteitanne ja tunnistetaan tärkeintä tekemistä kasvun aikaansaamiseksi. Käsittelemme teemoja, kuten myynnin ja markkinoinnin nykytilaa, kasvun mahdollisuuksia ja haasteita, tavoitetilaa sekä käytettyjä teknologioita.
hubspot-uutiskirjepohja-palveluna
750 €

HubSpot uutiskirje

Tuotamme käyttöösi tarpeidesi mukaisen uutiskirjepohjan yritysilmeesi pohjalta. Autamme saamaan uutiskirjepohjasta kaiken hyödyn irti markkinointi- ja viestintäkäytössä parhaiden käytäntöjen mukaisesti.
hubspot-laskeutumissivupohja-palveluna
1500 €

HubSpot laskeutumissivu

Luomme konversioiden tuottamiseen optimoidun HubSpot-laskeutumissivupohjan, joka tukee liiketoimintatavoitteitanne. Laskeutumissivupohja kiitossivuineen luodaan HubSpot-portaaliinne yritysilmeenne pohjalta, parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

hubspot-blogi-palveluna
1500 €

HubSpot blogipohja

Luomme käyttöösi tarpeidesi mukaisen blogipohjan HubSpot-portaaliinne ilmeenne pohjalta.
hubspot-peruskayttoonotto-palveluna
1600 €

HubSpot CRM -peruskäyttöönotto

HubSpot CRM:n avulla saatte asiakaskohtaamiset haltuun helposti seurattavassa ja mitattavassa muodossa koko myyntiprosessin osalta liidistä liikevaihdoksi. Peruskäyttöönotossa saat järjestelmän käyttöön arjessa ja koulutettuna myyntitiimillesi.

hubspot-peruskayttoonotto-palveluna
2400 €

HubSpot CRM -tehokäyttöönotto

HubSpot CRM:n avulla saatte asiakaskohtaamiset haltuun helposti seurattavassa ja mitattavassa muodossa koko myyntiprosessin osalta liidistä liikevaihdoksi. Tehokäyttöönotossa katsomme kädestä pitäen CRM:n käyttöön myynnille ja myyntijohdolle.

hubspot-chattibotti-palveluna
2400 €

HubSpot Chatbot

Palvele asiakkaita silloin kuin heille sopii. Se onnistuu myyntibotilla, joka on tekoälyyn pohjautuva ratkaisu asiakkaiden automatisoitavaan auttamiseen. Myyntibotti vahtii uupumattomasti verkkopalvelua sekä laskeutumissivuja auttaen palveluusi houkuteltuja asiakkaita automaattisesti sille opetettavan logiikan mukaisesti. 

hubspot koulutus palveluna
1000 €

HubSpot -peruskoulutus

HubSpot-peruskoulutuksen idea on saada järjestelmä tuottavaan käyttöön yrityksenne arjessa sekä hyödyntää tärkeimpiä toiminnallisuuksia myynnissä, markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa lisenssitasonne mukaan.

Rakennamme tarpeidenne mukaan kädet savessa tyylisen koulutuksen, jonka avulla saatte varmuutta työkalujen käyttöön, soveltamiseen sekä tyypillisimmät askareet toteutettua kevyesti.

hubspot koulutus palveluna
2500 €

HubSpot -jatkokoulutus

Monipuolinen HubSpot -myynti- ja markkinointijärjestelmä on täynnä mahdollisuuksia liiketoimintasi tehostamiseen ja manuaalisen työn eliminointiin. Kuitenkin valtaosan ajasta järjestelmä on vajaakäytöllä, eikä sen kaikkia arkea helpottavia toiminnallisuuksia osata hyödyntää tai edes käyttää arjessa.

HubSpot-koulutuksemme tavoite on saada teille HubSpot kattavaan käyttöön arjen prosessien tukena ja hyvä hallinta sen tehokkaaseen päivittäiseen operointiin liiketoiminnan tukena.

Hubspot Marketing -peruskäyttöönotto

HubSpot Marketing -peruskäyttöönotto

Hubspot Marketing -tehokäyttöönotto

HubSpot Marketing -tehokäyttöönotto

opastuotanto-palveluna

Opastuotanto

opastuotanto-palveluna

Opastaitto

blogituotanto-palveluna
800 €

Blogituotanto

Blogit ovat tärkeä osa asiakkaiden vakuuttamista ja ohjaamisessa eteenpäin tarpeesi mukaan. Autamme tuottamaan sisältösuunnitelmasi mukaista sisältöä kaupallisten tavoitteiden edistämiseksi haluamistasi aiheista.

hakukoneoptimointi palveluna
4000 €

Hakukoneoptimointi

Yrityksesi pitäisi pystyä kaappaamaan hakukonenäkyvyys tärkeimmillä avainsanoilla. Hyvää sisältöä on paljon, mutta strategiaa hakukonesijoitusten valloittamiseksi olisi hyvä terävöittää ja valikoida sisällöt kullekin avaintermille, jotta näkyvyydelle saisi sekä terävyyttä että kattavuutta.

hakukoneoptimointikoulutus palveluna
2500 €

Hakukoneoptimoinnin koulutus

Hakukoneoptimointikoulutus yrityksellesi räätälöitynä. Yrityksesi pitäisi pystyä kaappaamaan hakukonenäkyvyys tärkeimmillä avainsanoilla. Hyvää sisältöä voi olla paljonkin, mutta hakukoneet saati käyttäjät eivät löydä sitä.

videomyyntivalmennus palveluna
1500 €

Videomyyntivalmennus

Autamme myyntitiimisi ottamaan videon tehokkaasti käyttöön, kun haluat hyödyntää modernissa myynnissä videota asiakkaiden herättelyssä, keskusteluiden avaamisessa ja tapaamisten buukkaamisessa.

videomarkkinoinnin työkalujen käyttöönotto palveluna

Videomarkkinoinnin työkalujen käyttöönotto

videon tehokäyttö palveluna

Videon tehokäyttö myynnissä ja markkinoinnissa

videomarkkinointi- ja myyntivalmennus palveluna

Videomarkkinointi- ja myyntivalmennus

chatbot-palveluna
2400 €

Chatbotin käyttöönotto

Palvele asiakkaita silloin kuin heille sopii. Se onnistuu myyntibotilla, joka on tekoälyyn pohjautuva ratkaisu asiakkaiden automatisoitavaan auttamiseen.

Myyntibotti vahtii uupumattomasti verkkopalvelua sekä laskeutumissivuja auttaen palveluusi houkuteltuja asiakkaita automaattisesti sille opetettavan logiikan mukaisesti. Se voi ohjata asiakkaita, vastata kysymyksiin, laadullistaa liidejä ja sopia tapaamisia suoraan myyjiesi kalentereihin.

chatbot-palveluna
700 €

Chatbotin auditointi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci elit, sed eiusmod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquid ex ea commodi consequat.

chatbot-palveluna
700 €

Chatbotin keskustelumuotoilu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci elit, sed eiusmod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquid ex ea commodi consequat.

chatbot-palveluna
700 €

Chatbotin tasonnosto

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci elit, sed eiusmod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquid ex ea commodi consequat.

kampanjasivusto palveluna
5000 €

Kampanjasivusto

Kampanjasivusto toteutetaan huomioiden tunnistetut kohderyhmät ja päättäjät siten, että se on helppo käyttää, nopea selailla ja se kokoaa yhteen kaikki viestintämme yhteen paikkaan laiteriippumattomasti.

verkkosivut palveluna
10 000€

Verkkosivut

Toteutamme teille tehokkaan myynti- ja markkinointikoneiston verkkoon kaikkikanavaisena helposti hallittavana kokonaisuutena. Palvelun idea on auttaa yötä päivää niin itsepalveluostajia täyden palvelun ostaviin asiakkaisiin.
Rakennamme palvelun tavoitellun asiakasarvon ja yhteisen ideoinnin pohjalta.

Verkkopalvelu

verkkokauppa-palveluna

Verkkokauppa

kampanjaverkkokauppa-palveluna

Kampanjaverkkokauppa

henkilobrandi-verkkokauppa-palveluna

Henkilöbrändiverkkokauppa

kysely palveluna
1200 €

Kevyt kysely palveluna

Haluatko tietää, mitä kohderyhmäsi ajattelee tai miten esimerkiksi toimitus- tai asiakaskäynti on mennyt? Luomme yrityksellenne yksinkertaisen kyselyn, jolla saat tehokkaasti selville mieltäsi askarruttavat asiat.

kysely palveluna
2400 €

Kysely palveluna

Luomme kanssasi kyselyn esimerkiksi asiakaskokemuksen kartoittamiseen, asiakastyytyväisyyteen, henkilöstön tyytyväisyyden selvittämiseen, esimiesarvioihin tai henkilöstön 360-arvioihin. 

kysely palveluna

Asiakastyytyväisyyskysely

kysely palveluna

NPS-kysely

kysely palveluna

Myynnin asiakaskokemuskysely

kysely palveluna

Asiakaskokemuskysely

kysely palveluna

Henkilöstön tyytyväisyyskysely

kysely palveluna

Henkilöstön pulssikysely

kysely palveluna

Tapahtumapalaute

kysely palveluna

Koulutuspalaute

kysely palveluna

Myyntikäynnin itsearviointi

kysely palveluna

Palvelutilanteen asiakastyytyväisyyskysely

kysely palveluna

Kaupan asiakastyytyväisyyskysely

Strategiat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

strategia palveluna
20 000€

Markkinointistrategia

Rakennamme markkinointistrategian palveluna kasvunne tueksi sekä sitä tukevan myynnin ja markkinoinnin vaikuttavuuden lisäämiseen tähtäävä kasvuohjelma johdolle ja kasvun avainhenkilöille.

Strategiaprojekti antaa edellytykset ja mahdollisuudet markkinointi- ja myyntityön terävöittämiseen sekä kasvutavoitteen saavuttamiseen.

strategia palveluna
25 000€

Myyntistrategia

Rakennamme myyntistrategian palveluna kasvunne tueksi. Strategiaprojekti antaa edellytykset ja mahdollisuudet markkinointi- ja myyntityön terävöittämiseen sekä kasvutavoitteen saavuttamiseen.

Tavoitteena on varmistaa yhtenäinen näkemys avainhenkilöjen keskuudessa markkinointi- ja myyntistrategian avainkohdista kasvun aikaansaamiseksi sekä luoda edellytykset ja mallit markkinavaikuttamisen vahvistamiseen ja asiakaskohtaamisiin.

strategia palveluna
10 000€

Sisältöstrategia

Sisältöstrategiatyöllä suunnittelemme yhdessä, kuinka autamme muuttamaan päättäjien ajattelua ja käyttäytymistä.

Sisältöstrategia auttaa meitä muuntautumaan viestinnällämme päättäjille arvonlähteeksi, osallistuttamaan päättäjiä muutokseen ja antamalla oikeaa tietoa oikeassa ajassa ja paikassa autamme kohderyhmiämme toimimaan viestinviejinämme.

Kasvustrategia palveluna

Kasvustrategia

strategia palveluna

Somestrategia

Sisältö- ja inbound-markkinoinnin salat

sosiaalinen myynti palveluna

Sosiaalinen myynti

Yrityskulttuurin johtaminen

Rakastettavan asiakaskokemuksen luominen

Moderni myynti ja markkinointi

Ketterä markkinointi

myynnin-ja-markkinoinnin-tyopaja-palveluna
3500 €

Myynnin ja markkinoinnin yhteispeli -työpaja

Myynnin ja markkinoinnin yhteispelin tavoite on yhdistää toiminnot yhteisen rahaprosessin taakse ja tehostaa keskinäistä viestintää tavoitteenaan luoda tehokkaammin kannattavaa liikevaihtoa.

Ostajapersoonatyöpaja palveluna
4500 €

Ostajapersoona -työpaja

Ostajapersoonat ovat arkkityyppejä tavoittelemistamme päättäjistä, joihin pyrimme vaikuttamaan ja muuttamaan heidän ajatteluaan sekä käytöstään. Tavoitteena on olla arvokas tiedonlähde päättäjille ja onnistuaksemme, meidän tulee ymmärtää päättäjiä syvemmin.

abm-markkinointi-palveluna
10 000€

Account Based Marketing

Account Based Marketing –ohjelman tavoitteena on tukea myyntistrategian toteutumista koordinoimalla personoidut myynti- ja markkinointitoimenpiteet valituille asiakkaille ja/tai asiakassegmenteille avatakseen ja syventääkseen yhteyksiä sekä kasvattaakseen asiakkuuden kokoa.

asiakkaan matka palveluna
4000 €

Asiakkaan matka -työpaja

Asiakkaan matka –työpaja kartoittaa ja analysoi kuluttaja- tai yritysasiakkaan matkaa. Mallintamalla asiakkaan matkan, ymmärrämme, miten ostajan matka muodostuu ja mitkä ovat kriittiset kohtaamispisteet asiakkaan matkalla, sekä mitkä osat tulisi yliresurssoida, jotta saamme ylitettyä odotukset joka käänteessä.

myynnin pelikirja palveluna
4000 €

Myynnin pelikirja

Myynnin pelikirjan suunnittelussa käymme läpi myyntistrategianne, myynnin nykytilan, myyntiprosessin ja tapanne toimia löytäen myynnin katveikot ja pullonkaulat, jotta pystytte tehostamaan myyntitoimintojanne.

kasvun pelikirja palveluna
3000 €

Kasvun pelikirja

Kasvun pelikirja – myynnin ja markkinoinnin auditointi.

crm käyttöönotto palveluna

CRM -käyttöönotto

crm käyttöönotto palveluna

CRM -tehokäyttö

ajatusjohtajuus palveluna

Ajatusjohtajuus

hakukonemarkkinointi-kampanja-palveluna

Hakukonemarkkinointikampanja

somemarkkinointi palveluna

Somemarkkinointikampanja

somemarkkinointi palveluna

Jatkuva somemarkkinointi

Digimarkkinointikampanja

kasvutiimi palveluna

Kasvutiimi

hakukonemarkkinointi-palveluna

Hakukonemarkkinointi

 

Digimarkkinointi

LinkedIn yritystilin perustaminen ja suunnittelu

Facebook-sivun perustaminen ja suunnittelu

Instagram-tilin perustaminen ja suunnittelu

Sosiaalisen median vuosikello

Sosiaalisen median markkinointisuunnitelma

Digitaalisen myynnin konsepti

myynnin automaatio palveluna
3000 €

Myynnin automaatio

Myynnin automaation tehtävä on auttaa myyntiä olemaan tehokkaampi ja tuottavampi. Modernin myyjän työkalujen avulla automatisoidaan tehtäviä ja toimenpiteitä, jotka ovat aikaa vieviä ja usein myyjän muistin varassa. Näin työkalut auttavat keskittymään myyntiin poistamalla toistuvia rutiineja ja pitämään huolen lupausten pitämisestä. Teknologian avustaman myyjä pystyy keskittymään tärkeimpään tehtäväänsä, eli asiakkaiden palvelemiseen.

Autamme myyntitiimiäsi ottamaan myynnin automaatiotyökalut käyttöön.

hubspot palveluna

HubSpot

vidyard palveluna

Vidyard

drift palveluna

Drift

zef palveluna

ZEF

husbspot cms palveluna

HubSpot CMS

hubspot lms palveluna

HubSpot LMS

Tarvitsetko apua kasvuun?

Kasvuprojekteillamme saavutat nopeita tuloksia myynnissä ja markkinoinnissa.
Ota yhteyttä ja katsotaan, miten kasvuprojektit voisivat auttaa sinua eteenpäin!

OTA YHTEYTTÄ