HUBSPOT CRM SALES

Seurattavat liitetiedostot

SALES HUB STARTER

Seurattavat liitetiedostot

Luo tiimillesi hyödyllistä myyntisisältöä sisältävä kirjasto, jaa dokumentteja suoraan Outlook tai Google-sähköpostistasi ja näe, mikä sisältö lopulta konvertoituu kaupaksi.

Kun liidisi avaa sähköpostitse lähettämäsi asiakirjan napsauttamalla sähköpostilinkkiä tai jakaa sen kollegansa kanssa, saat tästä ilmoituksen työpöydällesi. Saat myös koottua tietoa siitä, miten myyntisisältösi auttaa edistämään myyntiprosessiasi.

 Seurattavat liitetiedostot HubSpot sales

Tutustu HubSpot palveluihimme

HubSpot CRM-käyttöönotot

Ota asiakkuudenhallinta yrityksessäsi käyttöön asiakaskeskeisesti koko asiakkaan matkalle tuntemattomasta liikevaihdoksi. Autamme luomaan yhteyden totuudenlähteen arjen käyttö ja myyjien työpäiväkokemus edellä.


HubSpot-käyttöönotot

Ota HubSpot käyttöön vaiheittain liiketoiminta edellä. Tuemme tärkeintä tekemistä myynnistä markkinointiin, asiakaspalvelusta palveluun verkossa ja automaatioon, jotta saat työkalusta kaikki hyödyt.


HubSpot tuki

Varmista saavasi HubSpotista kaikki irti tarpeisiisi rakennetun tukipalvelun turvin. Autamme arjen käytöstä järjestelmän tehostamiseen sekä kehitystyöhön ja käyttökoulutukseen oman tukitiimisi voimin.