HUBSPOT MARKETING

Chatbot - keskusteleva markkinointi

MARKETING HUB PROFESSIONAL

Chatbot - keskusteleva markkinointi

Voit muokata keskusteluja chat:issa ja Facebook Messengerissä koodinpätkillä ja triggeröidä webhook:eja. Voit myös tämän lisäksi käyttää edistynyttä kohdistusta triggeröidäksesi ainutlaatuisia chat-widgettejä vierailijan sijainnin, sivun vierityskäyttäytymisen, viittauslähteiden, ja muiden asioiden perusteella.

Tuloksena luokkansa paras keskustelukokemus, joka on tarkasti kohdennettu, yksilöllinen ja syöttää samalla dataa yhteystietueeseen.

Chatbot - keskusteleva markkinointi HubSpot marketing

Tutustu HubSpot palveluihimme

HubSpot CRM-käyttöönotot

Ota asiakkuudenhallinta yrityksessäsi käyttöön asiakaskeskeisesti koko asiakkaan matkalle tuntemattomasta liikevaihdoksi. Autamme luomaan yhteyden totuudenlähteen arjen käyttö ja myyjien työpäiväkokemus edellä.


HubSpot-käyttöönotot

Ota HubSpot käyttöön vaiheittain liiketoiminta edellä. Tuemme tärkeintä tekemistä myynnistä markkinointiin, asiakaspalvelusta palveluun verkossa ja automaatioon, jotta saat työkalusta kaikki hyödyt.


HubSpot tuki

Varmista saavasi HubSpotista kaikki irti tarpeisiisi rakennetun tukipalvelun turvin. Autamme arjen käytöstä järjestelmän tehostamiseen sekä kehitystyöhön ja käyttökoulutukseen oman tukitiimisi voimin.