HUBSPOT SERVICE

Asiakaspalvelu, tikettijärjestelmä ja tukipalvelut

SERVICE HUB STARTER

Asiakaspalvelu, tikettijärjestelmä ja tukipalvelut

Kun asiakaskeskustelut lisääntyvät ja monimutkaistuvat, tiketit auttavat sinua ja varmistavat, että keskustelut saadaan vietyä maaliin kerta toisensa jälkeen mitattavasti.

Tikettien avulla teet yhteistyötä ja kommunikoit asiakkaidesi kanssa sähköpostisi kautta heidän kokemistaan ongelmista. Voit siirtää tikettejä tiimisi eri jäsenille, järjestellä, priorisoida ja seurata niitä keskeisessä paikassa.

Voit myös luoda toimivan help desk-järjestelmän lisäämällä HubSpot-automaatiota ja tehokasta mukautettua raportointia.

Asiakaspalvelu, tikettijärjestelmä ja tukipalvelut HubSpot service

Tutustu HubSpot palveluihimme

HubSpot CRM-käyttöönotot

Ota asiakkuudenhallinta yrityksessäsi käyttöön asiakaskeskeisesti koko asiakkaan matkalle tuntemattomasta liikevaihdoksi. Autamme luomaan yhteyden totuudenlähteen arjen käyttö ja myyjien työpäiväkokemus edellä.


HubSpot-käyttöönotot

Ota HubSpot käyttöön vaiheittain liiketoiminta edellä. Tuemme tärkeintä tekemistä myynnistä markkinointiin, asiakaspalvelusta palveluun verkossa ja automaatioon, jotta saat työkalusta kaikki hyödyt.


HubSpot tuki

Varmista saavasi HubSpotista kaikki irti tarpeisiisi rakennetun tukipalvelun turvin. Autamme arjen käytöstä järjestelmän tehostamiseen sekä kehitystyöhön ja käyttökoulutukseen oman tukitiimisi voimin.