HUBSPOT SERVICE

Chatbottien rakentaminen ja keskustelumuotoilu

SERVICE HUB PROFESSIONAL

Chatbottien rakentaminen ja keskustelumuotoilu

Luo chatbotteja HubSpotin valmiista pelikirjamalleista, tai kokonaan itse, keskustellaksesi asiakkaidesi kanssa laajemmin. Voit ohjata asiakkaasi automaattisesti oikealle asiakaspalvelijalle, tietopankkiin tai dokumenttiin. Voit myös ajoittaa seurantatehtäviä tai hälyttää tiimiäsi uusista tiketeistä.

Työkalu on integroitu saumattomasti HubSpot CRM:ään. Botit lähettävät ystävällisempiä ja yksilöllisempiä viestejä, jotka perustuvat tunnettuihin tietoihin yhteystiedostoistasi.

Chatbottien rakentaminen ja keskustelumuotoilu HubSpot service

Tutustu HubSpot palveluihimme

HubSpot CRM-käyttöönotot

Ota asiakkuudenhallinta yrityksessäsi käyttöön asiakaskeskeisesti koko asiakkaan matkalle tuntemattomasta liikevaihdoksi. Autamme luomaan yhteyden totuudenlähteen arjen käyttö ja myyjien työpäiväkokemus edellä.


HubSpot-käyttöönotot

Ota HubSpot käyttöön vaiheittain liiketoiminta edellä. Tuemme tärkeintä tekemistä myynnistä markkinointiin, asiakaspalvelusta palveluun verkossa ja automaatioon, jotta saat työkalusta kaikki hyödyt.


HubSpot tuki

Varmista saavasi HubSpotista kaikki irti tarpeisiisi rakennetun tukipalvelun turvin. Autamme arjen käytöstä järjestelmän tehostamiseen sekä kehitystyöhön ja käyttökoulutukseen oman tukitiimisi voimin.