HUBSPOT SERVICE

Henkilökohtaisten myynti-, markkinointi- ja ohjevideoiden luominen, jakaminen ja lähettäminen

SERVICE HUB PROFESSIONAL

Henkilökohtaisten myynti-, markkinointi- ja ohjevideoiden luominen, jakaminen ja lähettäminen

Service Hub:in kautta jaettujen, räätälöityjen ohjevideoiden avulla palvelutiimi voi auttaa asiakkaita nopeammin ja kokonaisvaltaisemmin.

Myyjä, tai joku muu palveluagentti, voi nauhoittaa tiketin kautta näytöltään ohjevideon ja lähettää videon asiakkaalle, joka parantaa palvelun laatua ja ratkaisee asiakkaan ongelman nopeammin. Palvelutiimit voivat myös jakaa ja upottaa videoita tietopankkiinsa.

Ohjevideot HubSpot service

Tutustu HubSpot palveluihimme

HubSpot CRM-käyttöönotot

Ota asiakkuudenhallinta yrityksessäsi käyttöön asiakaskeskeisesti koko asiakkaan matkalle tuntemattomasta liikevaihdoksi. Autamme luomaan yhteyden totuudenlähteen arjen käyttö ja myyjien työpäiväkokemus edellä.


HubSpot-käyttöönotot

Ota HubSpot käyttöön vaiheittain liiketoiminta edellä. Tuemme tärkeintä tekemistä myynnistä markkinointiin, asiakaspalvelusta palveluun verkossa ja automaatioon, jotta saat työkalusta kaikki hyödyt.


HubSpot tuki

Varmista saavasi HubSpotista kaikki irti tarpeisiisi rakennetun tukipalvelun turvin. Autamme arjen käytöstä järjestelmän tehostamiseen sekä kehitystyöhön ja käyttökoulutukseen oman tukitiimisi voimin.