HUBSPOT SERVICE

Kirjautuneen vierailijan tunnistaminen

SERVICE HUB PROFESSIONAL

Kirjautuneen vierailijan tunnistaminen

Jos sinulla on kirjautumisominaisuus sivustollasi – olipa se HubSpotissa julkaistulla sivulla tai ulkoisella sivustolla – voit tunnistaa automaattisesti kirjautuneet vierailijat, jotka lähettävät viestejä tiimillesi.

Tämä tarkoittaa, että myyjäsi näkevät heti vierailijoiden keskusteluhistorian ja yhteistiedot itse viestien rinnalla. Tällöin myyjät voivat vastata nopeammin ja tarjota yksilöllisemmän kokemuksen asiakkaille.

Kirjautuneen vierailijan tunnistaminen HubSpot service

Tutustu HubSpot palveluihimme

HubSpot CRM-käyttöönotot

Ota asiakkuudenhallinta yrityksessäsi käyttöön asiakaskeskeisesti koko asiakkaan matkalle tuntemattomasta liikevaihdoksi. Autamme luomaan yhteyden totuudenlähteen arjen käyttö ja myyjien työpäiväkokemus edellä.


HubSpot-käyttöönotot

Ota HubSpot käyttöön vaiheittain liiketoiminta edellä. Tuemme tärkeintä tekemistä myynnistä markkinointiin, asiakaspalvelusta palveluun verkossa ja automaatioon, jotta saat työkalusta kaikki hyödyt.


HubSpot tuki

Varmista saavasi HubSpotista kaikki irti tarpeisiisi rakennetun tukipalvelun turvin. Autamme arjen käytöstä järjestelmän tehostamiseen sekä kehitystyöhön ja käyttökoulutukseen oman tukitiimisi voimin.